Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > Działania > Seminaria i Konferencje > Archiwum: > „Prawo żywnościowe w Polsce” - 2002

Seminaria i Konferencje
Archiwum:
Konferencja „Opakowania środków spożywczych – kwestie istotne dla przedsiębiorców”
Aktualności
Współpraca krajowa
Współpraca międzynarodowa
Publikacje
19 marca 2002, Konferencja „Prawo żywnościowe w Polsce”, Kancelaria Prezydenta RP

Podczas konferencji dotyczącej kierunków reformy polskiego prawa żywnościowego w świetle nowych regulacji europejskich omówiono rozporządzenie Parlamentu i Rady Europy nr 178/2002 w sprawie zasad prawa żywnościowego, bezpieczeństwa żywności  i europejskiego urzędu ds. bezpieczeństwa żywności.  Udział wzięli czołowi krajowi eksperci w tym zakresie oraz zaproszeni eksperci w Unii Europejskiej.

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij