Legislacja
Food-Lex
Dodatki do żywności
i aromaty
Zanieczyszczenia
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
Trzymaj Formę !
18.12.2024:
Wzór świadectwa zdrowia dla miodu wywożonego z Rzeczypospolitej Polskiej do Chińskiej Republiki Ludowej
18.12.2024:
Decyzja PE dot. przekształcenia podkomisji SANT w nową komisję stałą
18.12.2024:
Firmy zyskują dodatkowy rok na dostosowanie się do przepisów UE dotyczących wylesiania
17.12.2024:
Program "Trzymaj Formę!": 6053 zarejestrowanych szkół
16.12.2024:
KE przeznacza 132 mln euro na promowanie zrównoważonych i wysokiej jakości produktów rolno-spożywczych w UE i na całym świecie
Kim jesteśmy
Działania
Kontakt
Jesteś tutaj:
strona główna
>
Działania
>
Publikacje
Seminaria i Konferencje
Aktualności
Współpraca krajowa
Współpraca międzynarodowa
Publikacje
Publikacje
Kwartalnik "Food-Lex"
Polski Przemysł Spożywczy
Prawo żywnościowe - założenia do ustawy
Polski Przemysł Żywnościowy 2000
Rynek napojów 2000
Kongres 2000
Polski Przemysł Żywnościowy 2001
Prawo żywnościowe - 2001
Prawo żywnościowe i strategia bezpieczeństwa żywności
Polski Przemysł Żywnościowy 2002
Polski Przemysł Żywnościowy 2003
Polski przemysł żywnościowy w UE
Członkowie PFPŻ ZP
Dołącz do nas!
2005 - 2024 © PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
Fax: +48 22 830 70 56
Email: biuro@pfpz.pl
Zaprenumeruj biuletyn PFPŻ ZP
dalej
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w
Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie