Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > Działania > Seminaria i Konferencje > Archiwum: > II Konwencja Liderów Biznesu Żywnościowego - 2001

Seminaria i Konferencje
Archiwum:
Konferencja „Opakowania środków spożywczych – kwestie istotne dla przedsiębiorców”
Aktualności
Współpraca krajowa
Współpraca międzynarodowa
Publikacje
10 grudnia 2001, II Konwencja Liderów Biznesu Żywnościowego pod patronatem Prezydenta RP

W trakcie Konwencji zaprezentowano: Raport 2001 Polski Przemysł Żywnościowy i Raport 2001 Stan polskiego prawa żywnościowego.
Autorzy raportów prowadzili z uczestnikami Konwencji dyskusję na temat sektora żywnościowego w skali makro, jego charakterystyki w ujęciu branżowym a także trendów rozwojowych polskiej gospodarki żywnościowej w procesie integracji europejskiej.

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij