Legislacja
Food-Lex
Dodatki do żywności
i aromaty
Zanieczyszczenia
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
Trzymaj Formę !
26.03.2025:
Raport NIK: Wpływy z opłaty cukrowej wydawane niezgodnie z przeznaczeniem
25.03.2025:
Konkluzje Rady Europejskiej w sprawie konkurencyjności, europejskiej obronności i europejskiego bezpieczeństwa oraz migracji
25.03.2025:
Spotkanie z MRiT w sprawie pierwszego pakietu uproszczeń w obszarze zrównoważonego rozwoju, tzw. Omnibus I
25.03.2025:
Stanowisko ośmiu organizacji dotyczące celu recyklingu dla kartonów do płynnej żywności
25.03.2025:
Dodatkowe daty wirtualnych sesji szkoleniowych w Systemie Informacyjnym EUDR
Kim jesteśmy
Działania
Kontakt
Jesteś tutaj:
strona główna
>
INFO CENTRUM
>
PRAWO ŻYWNOŚCIOWE
PRAWO ŻYWNOŚCIOWE
PRZEPISY POLSKIE I UE
KWARTALNIK FOOD-LEX DOSTĘP DLA PRENUMERATORÓW
SERWIS PRAWNY PFPŻ
ORGANIZACJE PRZEMYSŁU
ŻYWNOŚĆ I KONSUMENCI
PRZYDATNE STRONY WWW
PRAWO ŻYWNOŚCIOWE
PRZEPISY POLSKIE I UE
KWARTALNIK FOOD-LEX DOSTĘP DLA PRENUMERATORÓW
SERWIS PRAWNY PFPŻ
Członkowie PFPŻ ZP
Dołącz do nas!
2005 - 2025 © PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
Fax: +48 22 830 70 56
Email: biuro@pfpz.pl
Zaprenumeruj biuletyn PFPŻ ZP
dalej
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w
Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie