Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Ryby i przetwory rybne – zbadaj je w J.S. Hamilton
Wykonujemy kompleksowe badania laboratoryjne ryb i przetworów rybnych, aby zagwarantować bezpieczeństwo i potwierdzić jakość analizowanych produktów. Nasza oferta skierowana jest do producentów oraz dystrybutorów ryb i przetworów rybnych.

W naszej ofercie znajdą Państwo m.in. analizy:

mikrobiologiczne

(również próby przechowalnicze oraz badania obciążeniowe z zastosowaniem Listeria monocytogenes)


·     - fizykochemiczne

  • Dioksyny/furany/PCB/n-PCB,
  • Wielopierścieniowe Węglowodory Aromatyczne,
  • Antybiotyki,
  • Histamina,
  • Lotne Zasady Amonowe,
  • Metale ciężkie,
  • Konserwanty,
  • Wartości odżywcze
  • Analizy klasyczne (m.in. popiół, tłuszcz, woda, białko, cukry)
  • Kwasy tłuszczowe,
  • Cholesterol
  • Witaminy

molekularne

  • GMO
  • Alergeny

pozostałości pestycydów


sensoryczne (metoda opisowa i punktowa), konsumenckie


Ponadto oferujemy m.in. weryfikację treści etykiet, czy zafałszowań żywności.


Jesteś zainteresowany?

Skontaktuj się ze swoim opiekunem z Biura Obsługi Klienta lub z Działu Handlowego, aby poznać szczegóły.

 

Chcesz rozpocząć współpracę?

To proste! Prześlij swoje zapytanie na nasz adres e-mail:

oferty.food@jsh.com.pl

 

ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY


Bez tytułu

Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij