Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Food-Lex nr 1/2021
Najnowsze wydanie kwartalnika Food-Lex już dostępne dla prenumeratorów.

W aktualnym numerze:

  • Ulgi podatkowe na działalność badawczo-rozwojową
  • Praca zdalna – forma pracy nie tylko na czas pandemii
  • Przewaga kontraktowa
  • Aspekty prawne związane z „free sale certificate” dla suplementów diety i FSMP
  • Nowy plan działania UE dotyczący gospodarki o obiegu zamkniętym
  • Nowe relacje między Unią Europejską a Zjednoczonym Królestwem w świetle Umowy o handlu i współpracy
  • Migracja substancji chemicznych z opakowań do żywności – matematyczne modele migracji
  • Pojęcie suplementu diety z perspektywy prawa żywnościowego i prawa farmaceutycznego
  • Zestawienie nowych regulacji prawnych.

Zapraszamy do lektury!


food-lex_012021_okladka

Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij