Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Rabat 20% do 30.11.2020 r.- zaprenumeruj Food-Lex na rok 2021!
Zaprenumeruj już dziś kwartalnik „Food-Lex” na rok 2021!

Zaprenumeruj już dziś kwartalnik „Food-Lex” na rok 2021!
  
20% zniżki przy zamówieniu do 30 listopada 2020 r.

   Zapraszamy!  
 
 Formularz zamówienia dostępny na stronie portalu www.pfpz.pl>>


„Food-Lex” jest jedynym specjalistycznym kwartalnikiem w pełni poświęconym tematyce prawa żywnościowego. Pismem tworzonym przez ekspertów praktyków dla wszystkich, którzy w codziennej pracy muszą dbać o całkowitą zgodność prowadzonej działalności z przepisami prawa żywnościowego. Błędy w tym obszarze niosą w sobie olbrzymie ryzyko poważnych problemów, które podważyć mogą pozycję firmy na rynku, a dla zarządów firm mogą oznaczać wysokie kary finansowe, a nawet kary pozbawienia wolności. Prawo żywnościowe należy do najbardziej skomplikowanych obszarów legislacji obowiązującej przedsiębiorców, jednakże jego nieznajomość nie stanowi okoliczności łagodzącej dla organów urzędowej kontroli żywności.


Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom firm żywnościowych i działając na rzecz ograniczenia ryzyka prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze produkcji żywności stworzyliśmy kwartalnik, który przede wszystkim koncentruje się na praktycznej stronie stosowania prawa. Jest to podręczne kompendium wiedzy o najnowszych przepisach, ich interpretacji, zmianach, wdrożeniu i stosowaniu w produkcji żywności. Swoją wiedzą dzielą się z Państwem najlepsi specjaliści wywodzący się zarówno z działów legislacyjnych przedsiębiorstw żywnościowych, jak i kancelarii prawnych, instytucji kontrolnych oraz instytucji naukowych.


Zapraszam do lektury oraz do prenumeraty kwartalnika „Food-Lex" w 2021 roku!

Prenumerata gwarantuje dostęp do bazy aktów prawnych, elektronicznych wydań pisma oraz korzystne zniżki na szkolenia w zakresie prawa żywnościowego organizowane przez Polską Federację Producentów Żywności.


Z poważaniem

Andrzej Gantner
redaktor naczelny kwartalnika „Food-Lex”
dyrektor generalny PFPŻ ZP




Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij