Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Opinie Stałego Komitetu
Stały Komitet UE ds. Roślin, Zwierząt, Żywności i Pasz podczas posiedzenia w dniu 17 września 2018 r. przyjął cztery opinie dotyczące stosowania określonych dodatków do żywności.

Celem tych opinii jest uzyskanie zharmonizowanego podejścia w stosowaniu przepisów Unii Europejskiej.

W kwartalniku „Food-Lex” nr 4/2018 podajemy treść tych dokumentów, opublikowanych w wersji angielskiej przez Komisję Europejską.

Zapraszamy do prenumeraty! 


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij