Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Marynaty 2 w 1 Knorr
Nowe, naturalne Marynaty 2 w 1 Knorr rozwieją wątpliwości związane z odpowiednim doborem ziół i przygotowaniem soczystego mięsa.

Marynowanie, bejcowanie, aromatyzowanie

Proces marynowania z naturalnymi marynatami Knorr jest wyjątkowo krótki. Na 1 kg mięsa użyj 50 ml oleju lub oliwy, dodaj 3 łyżeczki naturalnej marynaty Knorr i odstaw na min. 30 minut. W przypadku przyprawiania, po prostu posyp mięso 3 łyżeczkami przyprawy. Proste, prawda?


Trzy naturalne sposoby na soczyste mięso:


Marynata do mięs KnorrMarynata do kurczaka KnorrMarynata do ryb Knorr



  • Marynata do mięs z gorczycą i kolendrą podkreśli smak najpopularniejszych dań kuchni polskiej: pieczonego schabu, polędwiczek czy szynki. Dzięki podwójnemu zastosowaniu – również jako przyprawa – marynata nadaje się do dosmaczania mięsa mielonego.

  • Druga wersja produktu, czyli Marynata do kurczaka 2 w 1 Knorr, to doskonała propozycja do przygotowywania dań z drobiu. Rozmaryn oraz pikantny pieprz cayenne urozmaicą smak bitek, kotletów, kawałków mięs dodawanych do ulubionych sałatek czy samodzielnie przygotowanego kurczaka z rożna.

  • A z Marynatą do ryb Knorr mięso ryby nabierze wspaniałego aromatu i zdecydowanego smaku. Wszystko za sprawą orzeźwiającej cytryny i pachnącego koperku.


    Więcej informacji: www.unilever.pl


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij