Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Nowa Rama Cremefine Profi Wielofunkcyjna dla gastronomii
Rama Cremefine Profi Wielofunkcyjna, z portfolio produktów Unilever Food Solutions, została ulepszona. Jest jeszcze bardziej stabilna w gorących i kwaśnych aplikacjach oraz szybciej i mocniej zabiela. Można więc stosować jej mniejszą ilość, co przekłada się na większą efektywność i ekonomiczność lokalu gastronomicznego.

Rama Cremefine Profi 31 proc. Wielofunkcyjna to unikalne połączenie maślanki i tłuszczów roślinnych.

Nie warzy się w gorących i kwaśnych potrawach (np. w zupie ogórkowej). Charakteryzuje się również wysokim przyrostem objętości, ponieważ 1L Ramy ubija się nawet do 2,5L. Po ubiciu utrzymuje stabilność nawet do dwóch godzin w temperaturze pokojowej, zaś w warunkach chłodniczych jeszcze dłużej, a przy tym nie twardnieje. Ubita nie żółknie, lecz zachowuje śnieżnobiały kolor. Nadaje się również do zapiekania. Dodatkowo ma jeszcze lepszy, śmietankowy smak.

Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij