Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Rusza program stypendialny!
Program stypendialny Polskiej Federacji Producentów
Żywności Związku Pracodawców, skierowanym jest do studentów studiów magisterskich i doktoranckich realizowanych w państwowych akademickich ośrodkach naukowych w obszarach związanych z żywnością i żywieniem. Celem programu stypendialnego jest promowanie realizacji prac naukowych, które mogą znaleźć praktyczne zastosowanie w przemyśle żywnościowym.


Stypendium przyznawane będzie studentom studiów magisterskich w kwocie 500 zł miesięcznie przez okres 9 miesięcy.

 

Stypendium dla studentów studiów doktoranckich w kwocie 1000 zł miesięcznie przyznawane będzie od momentu otwarcia przewodu doktorskiego, nie dłużej jednak niż przez 20 miesięcy.

 

Aplikacje przyjmowane będą w terminie do dnia 31 lipca 2011 r. Każda uczelnia może zgłosić maksymalnie 5 prac naukowych.

 

Wnioski o stypendium opiniuje Komisja stypendialna, w skład której wchodzą przedstawiciele Zarządu PFPŻ oraz członkowie Rady Naukowej przy PFPŻ, utworznej przez przedstawicieli wiodących ośrodków naukowo-badawczych, w których obszarze zainteresowania leży żywność i żywienie.

 

Regulamin stypendialny do pobrania

 

Dodatkowych informacji udziela:


Andrzej Gantner – Dyrektor Generalny Polskiej Federacji Producentów Żywności, tel. (22) 830 70 55, e-mail: biuro@pfpz.pl

 


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

 

Komentarze

Dodaj komentarz


Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij