kontakt
wyszukaj
logowanie
Strona główna
Baza Aktów Prawnych
e-Food-Lex
Spis opublikowanych artykułów
Przewodniki i wytyczne
Dodatki do Żywności
Zanieczyszczenia
Info Centrum
Zaprenumeruj Food-Lex
Reklama
Kontakt
Mapa serwisu
18 marzec 2024
Wniosek ustawodawczy KE dot. przegląd niek...
14 marzec 2024
Europarlament chce zwiększyć ochronę konsu...
14 marzec 2024
Europejska Agencja Środowiska: Europa nie...
Prawo żywnościowe
07 marzec 2024
W którym kierunku zmierzają prace Sekcji Branżowej do spr...
06 marzec 2024
Zafałszowanie żywności. Aktualne trendy
04 marzec 2024
Suplementy diety. Kierunek regulacji prawnych
Prawo ogólnogospodarcze
08 marzec 2024
Zwiększenie ochrony konsumentów w cyfrowym świecie wynika...
11 październik 2023
Cyberprzestępczość w sektorze żywnościowym
10 październik 2023
Nowelizacja ustawy o ochronie konkurencji i konsumentów,...
Środowisko
01 marzec 2024
Biogaz szansą na zrównoważony rozwój przemysłu rolno-spoż...
28 listopad 2023
Nowe obowiązki opłatowe dla sektora spożywczego w związku...
01 sierpień 2023
Mikroplastiki w artykułach spożywczych. Przegląd bezpiecz...
Nowe przepisy
14 sierpień 2023
Stan prawny bisfenolu A oraz aktualne prace, w tym nowa o...
08 grudzień 2022
Limity substancji perfluoroalkilowych w niektórych środka...
05 grudzień 2022
Ekstrakty zielonej herbaty - opublikowane rozporządzenie KE
Najnowsze wydania kwartalnika
Zostań Prenumeratorem
Dołącz