kontakt
wyszukaj
logowanie
Strona główna
Baza Aktów Prawnych
e-Food-Lex
Spis opublikowanych artykułów
Przewodniki i wytyczne
Dodatki do Żywności
Zanieczyszczenia
Info Centrum
Zaprenumeruj Food-Lex
Reklama
Kontakt
Mapa serwisu
17 kwiecień 2025
Akademia Food-Lex 2025
17 kwiecień 2025
Komisja Europejska publikuje nowe kluczowe...
11 kwiecień 2025
Prawo podatkowe wyzwania dla branży żywnoś...
Prawo żywnościowe
16 kwiecień 2025
47. Sesja Komisji Kodeksu Żywnościowego FAO/WHO
04 kwiecień 2025
Zakaz stosowania bisfenolu A i innych bisfenoli w materia...
14 styczeń 2025
Prezydencja 2025. Wyzwania i szanse dla Polski na forum K...
Prawo ogólnogospodarcze
23 styczeń 2025
Rozwiązywanie sporów w branży spożywczej. Kiedy skorzysta...
20 styczeń 2025
Zwolnienie podatkowe w ramach Polskiej Strefy Inwestycji...
25 listopad 2024
Ostatnia prosta (kręta?) do wdrożenia KSeF
Środowisko
29 styczeń 2025
Ślad węglowy organizacji i ślad środowiskowy produktu w k...
27 styczeń 2025
Audyt energetyczny przedsiębiorstwa. obowiązek dużych prz...
26 listopad 2024
Opakowania z trzciny cukrowej - ekologiczna alternatywa d...
Nowe przepisy
24 marzec 2025
Rozporządzenie i decyzje Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi...
21 marzec 2025
Parlament zakończył prace nad ustawami o rynku pracy i za...
17 marzec 2025
Ustawa z dnia 20 lutego 2025 r. o zmianie ustawy o podatk...
Najnowsze wydania kwartalnika
Zostań Prenumeratorem
Dołącz